partey

Tjo!
Sitter hemma hos Viktoria och fixar mig lite. Ska till Anadora senare på fest i Rosa Huset - STANDARD! Men kvällen kommer bli kul och massa människor kommer vara där, så det blir kul! Kanske drar vidare efter, men vi får se!
Ungefär ett år sedan bilden togs, var mörkhårig då med haha!

Liten men stor

Mamma och jag åkte och hämtade Lilo efter skolan, eller ja först övningskörde jag lite med mamma... Gillar inte våran bil! :(
Men Lilo är alltid så söt, hon ska alltid sitta i knäet eller ligga på en, och såhär såg det ut för fem minuter sedan.... Knäpphund!
Är ledig imorgon iallafall, men berättar imorgon bitti vad som kommer hände under fredagen!
Pusshej!

AQUABIKE


(bild från google)

Idag på vattenjumpan hade vi en aquabike (en sådan på bilden) och guuud vad kul det var. Älskar att gå på vattenjumpa, det är ingen tantgrej! Träningsvärk imorgon...

iiiihihhhh!!!!!

Sorry guys för dålig uppdatering, men jag ska iväg och köra vattenjumpa snart, så jag lovar att skriva när jag kommer hem, runt halv tio snåret!

PUSS PÅ ER!

GLEE(K)!!! <3

Glee, FYFAN VAD JAG ÄLSKAR GLEE! Ni som inte tog er till ngn av städerna där det visades idag, missade verkligen något! Hela publiken va igång under hela filmen, sjöng med, skrek, klappade händerna, ja ALLT! Det va en upplevelse kan man säga.

MOOT GLEEE!!!!

Japp, nu drar jag snart till sthlm med Maja och Matilda, Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll!
PUSSSS

Lilo

Mamma och Lisbeth sitter och fyller i något papper på nätet angående deras New York resa i November. Jag får inte följa med, men jag har några beställningar till mamma som hon ska köpa!

Imorgon drar jag till stockholm med 10 tåget och blir där till kvällen eftersom jag ska se GLEE 3D CONCERT MOVIE! Åh så jag har längtat, är super taggad! Alla biljetter i stockholm är slutsålda också, alltså kommer det sitta runt 300 galna glee fans i en och samma biosalong! Det kommer bli magiskt!

med blixt / utan blixt

Ser mycket mysigare ut på den till höger än den till vänster eller hur?

Adele

Titta på sista videon, så himla bra!

lördagkväll


Så himla trött, vet inte varför men tror det blir en hemmakväll ikväll igen. Mammas kompis + hund är på väg hit, så tänkte jag skulle ta ut hunden för att fota lite, det är det enda jag orkar... Tror jag börjar bli gammal... Sitter hemma en lördag, usch vad händer?!

Ulva Kvarn - photos

Ja det blev en tripp till Ulva Kvarn och 210 bilder togs, varav dessa blev de bästa. Älskar kameran så det var verkligen ett värt köp!

Godmorning sunshine!

Mamma fick en idé om att vi skulle åka ut till Ulva Kvarn och fota lite till min fotoläxa, så ni kan ju förvänta er bilder när jag kommer hem!
Later!

tryck på F5-tangenten

Ny header, riktigt nöjd faktiskt! Eller vad tycker ni??
Blev ingen träff med Anadora, är så otroligt trött, har slumrat till ett par ggr redan nu, så dags att sova!
Hörs imorgon!

lite pics

0
Första bilden visar coola Erica, inte alla som skulle passa i dom glajjorna!
Sista bilden visar min middag. Har planer för kvällen, eller iallafall efter klockan elva då jag ska träffa Anadora men innan dess är det oklart ännu vad som ska hittas på.

move to the left

Dagen avklarad! Gick riktigt snabbt. Men nu får vi se vad kvällen kommer erbjuda, men det hörs vi om senare!

Fredag!!

Godmorning!
Bara massa media idag i skolan, älskar det!
Vi hörs !

Sleeppyy

Ska sova nu, eller "sova" hehe!
Vi hörs imorgon bitti! :)

78violet - Belong here

78violet-aly-and-aj-blonde-cute-fashion-happy-favim.com-91694_large


sallad

En cupidosallad fick landa i min mage som middag, supergott! Funderar på att gå ut med kameran och se hur den är utomhus... men vi får se hur det blir med den idén!
Later!

with canon you can

Sett nya kategorin? Där kommer jag lägga inlägg där en bild som är tagen med systemkameran är med i!

PS CS5

Dagen gick rätt segt, men det gör varje torsdag! Kom hem runt halv fyra och har arbetat med lite bilder sen dess, photoshop står på inköpslistan härnäst, men det blir nog inte ett köp förrän om några månader... Men vem vet!
Imorgon är det "media dagen" som vi kallar det, vi har bara media lektioner förutom svenska. Vi slutar halv fem, men vad gör det när man får hålla på med fotografering och photoshop i skolan?

GLEE 3D CONCERT MOVIE - here we come!

Hämtade ut biljetterna igår, så nu kör vi på söndag!

Carolas Wet and West

Blev så trött igår att jag aldrig orkade skriva... Men vattenjumpan var riktigt kul, vi hade saker på fötterna som gjorde att man tyngdes ner, men tappade man balansen så åkte fötterna upp och man fick kämpa sig ner med dom. Hade även hantlar så ont i armarna har jag idag!
Så såg tyngderna på fötterna ut!
Nu har jag snart tyska...
Hörs!

CANON EOS 1000D

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering men har itne haft orken! Börjat på gym nu iallafall med mamma, och det är riktigt kul! Sen idag köpte jag mig en systemkamera, en CANON EOS 1000D, det va sista exemplaret så fick till en bra deal så nu är jag stolt ägare!
Annika fick vara modell för en dag!
Ska snart iväg på vattenjumpa med mammsen, vi hörs efter!

fredag

Tjaa! Ska snart iväg på lite chillkrök med maja, mimmi och viktoria med flera. Kameran är med denna gång så det blir kanske bilder när jag kommer hem!
Ha en bra fredag!

GLEE 3D CONCERT MOVIE

JAG HAR BILJETTER TILL FILMEEN! Så stockholm nästa helg! ÅÅÅH SÅ KUUUUL!!!

Wordfeud - evurt

Kört Wordfeud någon gång? Ni som har Android och Iphone kan ladda hem det och köra alfapet över mobilerna mot varann! Kör nu mot ett par st, vissa äger jag, andra äger mig men jag heter evurt där iallafall om någon skulle vilja möta mig.. hehe

old

En rätt så gammal bild, fyra år kanske, som jag hittade på externa hårddisken.. så långt hår :(
Men har nu laddat hem en film, Bridesmaids, så jag funderar på att hoppa in i duschen och sen lägga mig i mammas dubbelsäng och förhoppningsvis somna.
Hoppas ni hade en bra dag, imorgon är det fredag och då händer alltid något!

Fotografering avklarad!

Hade skolfoto idag! Fick stå på mittenraden, och under mitt 17 åriga liv har jag ALDRIG stått i mitten så det va roligt! De flesta hade klackar på sig, så jag va inte längst, kan ha något med det att göra... Men jag och cheyerna stannade kvar till sist och tog våra porträtt foton och sen tog vi även gruppfoto vi 6, vi får se hur dom blir sen!

Mamma är på kryssning så jag är själv och ska bara ta det lugnt och bara ligga och dega i soffan!
Hörs senare!

Brunhårig!

Tja! Har lite bråttom men tänkte lägga in en bild på min nya hårfärg!
Vi hörs när jag kommer hem snart igen!

Morsan tror hon ska få subway...

Ser mer ut som hemmagjord mat ist!

TTYL

Säger godnatt och väntar en lång vecka...
Godnatt!

fliegerlied


Lisas birthday

Igår fyllde Lisa 17 år, GRATTIS!

Kulturnatten var det ju också, och den bjöd på mat, musik och sist men inte minst fest. Hade en jättebra kväll med härliga personer. Vi får se vad nästa kulturnatt kommer erbjuda!

GB - mina cheyer

Har man sina bästa vänner i närheten kan kvällen inte bli annat än lyckad! Dragon gjorde så man fick ont i magen, mycket skratt har det blivit och jag tror Lisa hade en bra födelsedagsmiddag!

Love you guys! ♥

Photoshop - retuschering



Höll på med photoshop på dekstopen, tittad skillnaden! Fatta då hur alla människor på reklamerna ser ut från början om man kan göra såhär mycket haha!

bild: google

dagens

Dagens humör: gladerchoklader

Dagens planer: noppa ögonbrynen

Dagens frisyr: plattat

Dagens smink: puder

Dagens klädsel: svarta jeans, rollingstones tröjan, converse, halsduk

Dagens materiella vill ha: högtalare

Dagens tråkigaste: Erica...

Dagens fundering: "undrar om maten är god ikväll..."

Dagens längtan: helgen

Dagens låt: i got the gimme gimme gimme

Fredag!

Sorry guys, men har legat i soffan nu i två dagar pga förkylningen, därav dålig uppdatering! Men nu är jag igång igen!
Bara roliga lektioner idag, desktop, grafiskkommunikation och fotografisk bild. Därefter när skolan har slutat 16.30 ska jag på stan för att noppa ögonbrynen och fixa en annan grej, sen ikväll blir det middag med mina cheyer. Kina maaat! GUD SÅ GOTT!!

Kanske skriver något i skolan, tror det blir en håltimme någonstans, så vi hörs!

Dragit på mig en förkylning

Idag har varit en chill dag. Stressade på som fan imorse till bussen, men den va 6 minuter sen, som vanligt... Men sen kom jag till skolan, kände mig hängig och svettades till och från så drog hem. Kikade på lite film, lyssnade på musik, slappnade av helt enkelt.
Ska snart bege mig mot sängen, blir hemma imorgon med, har ändå bara en lektion.
Nej nu ska jag och pankan/ankan/pannika/annika sova!
Seyah!

Lördag - Grattis Ericus!

I lördags drog jag och cheyerna till Erica för att fira hennes födelsedag! En lyckad kväll må jag säga med tacos, tårta och mycket skratt och rumpskakande.



Fredag

Rätt chilldag idag faktiskt. Hade skola, fick sluta en timme tidigare. Drog sedan till stan och träffade Anton sen kom Viktoria och Alex också. Vi strosade runt lite på stan, köpte med oss subway hem till mig. Vi blev här två timmar kanske, sjöng lips på XBOXet, sedan kom Anadora och sist men inte minst Tommie. Drog sedan till stadsparken och kom hem för inte så längesedan. Mycket skratt har det blivit och har ont i halsen efter sjungandet.
Min dag i en sammanfattning, rätt så bra va?

Imorgon ska jag på teorikurs igen från 09.00-16.00, sen sticker jag iväg.

Men vi hörs imorgon
Godnatt!

Lookin at ya!


Igår hade jag skola som vanligt. Råkade somna på en lektion så jag fick det dära rycket man får precis innan man somnar, men då vaknade jag haha, Lisa hade visst skrattat....
Efter skolan drog jag till stan en snabbis, sen kom mamma och hämtade mig och vi drog till Gränby Centrum. Kan ju inte säga att det var något "speciellt" med den nya delen, men kul att det har blivit så stort!
Idag väntar en lång dag, slutar halv fem, men som tur är är det bara roliga lektioner idag! Desktop, grafiskkommunikation, svenska och fotografiskkommunikation!
Vi hörs efter skolan!

RSS 2.0