Byter till devote!

Byter över till http://evalundeen.devote.se ,  ses där!

Guten morgen

Sitter i skolan och chillar. Mamma skjutsade imorse så kom hit en halvtimme innan jag börjar, men det var rätt skönt att få skjuts!

Kort dag idag, dvs två lektioner, matte och idrott. Vet inte vad vi ska göra på idrotten men säkert något tråkigt som det brukar vara... Den andra klassen som har idrott samtidigt som vi får alltid göra roliga saker, vi får typ alltid springa... Vill ju leka någon lek, som spökboll.....
Menmen, vi hörs!

Färgar håret!

Färgar håret såhär på morgonkvisten! Mörkare för att få bort mina ljusa fläckar som var lite här och där! Tar självklart bild när håret är färdigt!
Klockan elva ska mamma och jag på gudstjänst i Danmarks Kyrka. Morfars namn kommer ropas upp så vi ville vara där.
Later! :)

It's been a while


Dåligt med uppdatering, eller vad säger ni? Men ni vet, bloggen är inte mitt allt! Men ska jag uppdatera varje dag får ni räkna med inlägg som "Idag var jag i skolan och blablbalba" Men visst, vill ni ha det så så får ni väl det!

Idag vaknade jag runt halv två, eller mamma väckte mig och vi drog ut med bilen lite och kollade på grejer. Fick en tröja och byxor med mig hem, kan visa imorgon! Tittat på tröjan två gånger innan och fick den på tredje gången, så man kan säga tredje gången gillt? :)

Tröjan från Lindex

Lindex

Tröjan som jag köpte. Supermysig. Sen köpte jag svarta jeans, men ni vet väl hur svarta vanliga jeans ser ut?

Godnatt på er!

RSS 2.0